10月31日 東京都広尾に
ハワイアンマクロビオティックス・デリ
"アイランドベジー" がオープンします。
What's "Hawaiian macrobiotics" ?
元来、恵まれた天候と大地に育まれた食文化をルーツに持つハワイ。
古代よりハワイでは、新鮮な食材・素材を活かしながら健康的な調理法を用い、バランスの取れた食事を摂取しています。自然の恵みをそのままに取り入れる古代ハワイの食のスタイルに、ベジタリアンやマクロビオティックの手法を取り入れながら、従来の健康法やルール・形にとらわれず、旬をいただき、食材が持つチカラをとりいれる新たな食のスタイル、それが「ハワイアンマクロビオティックス」です。アイランドベジーでは、多彩なベジーフードを取り揃えテイクアウトとイートインに対応。日々気軽に楽しめるベジーフードを提供いたします。
Interior Design by Yasumichi Morita GLAMOROUS co., ltd.
ORGANIC DELI
食べる人のヘルシーとハッピーを願って愛を込めて調理した
目にも舌にもカラダにも美味しく嬉しいデリ。
TOFUレモン・ポキ ベジタブル・ポキ Egglessエッグサラダ
UNツナサラダ 紅いもの豆腐アイオリ ビーンズスプラウトのコブサラダ
OKARAマルゲリータ MANAナゲット モックチキンのから揚げ
グリーンオリーブのマリネ 酒粕グラタン and more....
"Vegetus", origin of the word "vegetarian", means "full of life force" or "healthy and vibrant both spiritually and physically". Island Veggie uses seasonings made in a traditional way, made of ingredients full of nature's bounty, using as much organic fresh vegetables, beans and grains as possible, as well as seaweed, sprout, nuts and fruits. The food offered at the deli is prepared with care, for the health and happiness of customers. It looks good, tastes good, and is indeed good for the body.
NATURAL SWEETS
多くの栄養価をもつミラクルフルーツ"アサイー"を使用したアサイーボウルをはじめ、甘さを抑えたヘルシースイーツ
アサイーボウル HONEY
ISLAND ACAI バナナケーキ
"AWA"ZENZAI
季節のフルーツタルト
and more....
Miracle fruit "Acai", originating from Amazon. This fruit contains countless nutrients and is good for skin, anemia and eye fatigue. It is also perfect for anti-aging as it suppresses free radicals! Acai bowl is a very popular dish in Hawaii. Super energy Acai Bowl is made of Sambazone acai puree with a touch of lime, organic granola and banana, blueberry and other seasonal fruits.
ベジタリアン料理家 吉原亜希
"ISLAND VEGGIE" Food Producer
看護学校を卒業、病院勤務をした後、アジア方面への旅を中心とした生活を送る。僧侶との出会いがきっかけに、ベジタリアンなライフスタイルに変わる。その後ベジタリズム・マクロバイオティック・伝統食への関心を深め、食養家大森一慧先生に師事。「食」を通して、カラダ=心=精神=環境の繋がりと野菜の美味しさを伝える事とし幅広く活動。2002年ハワイ島に拠点を移し、80%RAW/LIVING FOODの食生活を送る。2008年福岡にて日本初ベジバーガー専門「MANA BURGERS」をオープン。2011年アインランドベジーの料理開発責任者に就任。
meat free once a week